Looking For Anything Specific?

Dzeko Besiktas : Son Dakika Besiktas Icin Edin Dzeko Iddiasi Spor Haberleri / Beşiktaş, edin dzeko transferi için ilk görüşmeyi yaptı.

Dzeko Besiktas : Son Dakika Besiktas Icin Edin Dzeko Iddiasi Spor Haberleri / Beşiktaş, edin dzeko transferi için ilk görüşmeyi yaptı.. Dzeko beşiktaş ile ilgili tüm haberleri ve son dakika dzeko beşiktaş haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Başkan ahmet nur çebi'nin de açıkladığı gibi beşiktaş hücum bölgesine nokta atışı takviye yapmayı planlıyor. Dzeko beşiktaş için bir süredir gündemdeydi. Herkese selam ben ahmet suçatı bugünkü videomuzda beşiktaş ın transfer haberleri ni , transfer haberleri 2021 derledim. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti.

Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Başkan ahmet nur çebi'nin de açıkladığı gibi beşiktaş hücum bölgesine nokta atışı takviye yapmayı planlıyor. Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur.

Uerzd60ulu5j8m
Uerzd60ulu5j8m from neunzigplus-media.s3.eu-central-1.amazonaws.com
Dzeko beşiktaş için bir süredir gündemdeydi. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. Yeni sezonda mücadele edeceği şampiyonlar ligi için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı. Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine kara kartal harekete geçti. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Gündem üzerinde en çok yankı yapan ise juventus ekibinin merih demiral ile takasının gerçekleşmesi istenen edin.

Siyah beyazlıların roma ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan boşnak golcüyü kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak. Türkiye'den en güçlü aday beşiktaş fakat dzeko'nun maaşında ciddi bir indirim yapması gerekiyor. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 dzeko haberi bulunmuştur. Roma yönetimi ise maaşın bir kısmını ödemeye sıcak bakıyor. Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin. Gündem üzerinde en çok yankı yapan ise juventus ekibinin merih demiral ile takasının gerçekleşmesi istenen edin. Dzeko için roma ile görüşen güner de i̇talyanlara dikkat çekici bir teklifte bulundu. Beşiktaş, edin dzeko transferi için ilk görüşmeyi yaptı. Toplam 2 dzeko beşiktaş haberi bulunmuştur. Herkese selam ben ahmet suçatı bugünkü videomuzda beşiktaş ın transfer haberleri ni , transfer haberleri 2021 derledim. Ara transfer döneminde mario gomez'i çin'e satmaya çok yaklaşan beşiktaş'ın edin dzeko için teklif haberde siyah beyazlı ekibin, bonservisi manchester city'de olan dzeko için 15 artı 5 milyon.

Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti. Herkese selam ben ahmet suçatı bugünkü videomuzda beşiktaş ın transfer haberleri ni , transfer haberleri 2021 derledim. Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin. Costa için 2.5 milyon euro maaş artı bonusları gözden çıkaran beşiktaş. Dzeko'nun da aynen ba ve gomez gibi son yıllarda düşüş içinde olması ve gittiği takımlarda başarı gösterememesi;

Son Dakika Besiktas Haberleri Besiktas A Edin Dzeko Transferinde Buyuk Engel Dunya Devleri De Isin Icine Girdi Son Dakika Spor Haberleri
Son Dakika Besiktas Haberleri Besiktas A Edin Dzeko Transferinde Buyuk Engel Dunya Devleri De Isin Icine Girdi Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. Beşiktaş, edin dzeko transferi için ilk görüşmeyi yaptı. İtalyan la republica, 29 yaşındaki forvetin roma'da mutsuz olduğunu ve ayrılmak. Dzeko beşiktaş için bir süredir gündemdeydi. 2005 yılında beşiktaş ile görüştüğünü ve kendisini jean tigana'nın istediğini belirten dzeko, sanırım erdil arpacı isminde bir sorumlu vardı. Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. İtalyan kulübünün bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı dzeko için mali konular masaya yatırıldı.

Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı.

Roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü istememesi üzerine beşiktaş şampiyonlar ligi'ni de hesaba katarak harekete geçti. Ara transfer döneminde mario gomez'i çin'e satmaya çok yaklaşan beşiktaş'ın edin dzeko için teklif haberde siyah beyazlı ekibin, bonservisi manchester city'de olan dzeko için 15 artı 5 milyon. Dzeko haber başlıkları altta listelenmiştir. Dzeko'nun da aynen ba ve gomez gibi son yıllarda düşüş içinde olması ve gittiği takımlarda başarı gösterememesi; 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. İtalyan sky sports, beşiktaş 'ın edin dzeko ile ilgilendiğini öne sürdü. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Beşiktaş'ta dzeko sürprizi i̇talyan basını, beşiktaş'ın 35 yaşındaki edin dzeko için ısrarcı olduğunu yazdı. Türkiye'den en güçlü aday beşiktaş fakat dzeko'nun maaşında ciddi bir indirim yapması gerekiyor. Başkan ahmet nur çebi'nin de açıkladığı gibi beşiktaş hücum bölgesine nokta atışı takviye yapmayı planlıyor. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş'ta uzun süredir transfer listesinde bulunan edin dzeko için yeni gelişmeler yaşanıyor. Roma'nın başına geçen jose mourinho'nun edin dzeko'yu kadroda istememesi üzerine beşiktaş harekete geçti.

Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak. İtalyan sky sports, beşiktaş 'ın edin dzeko ile ilgilendiğini öne sürdü. Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Gündem üzerinde en çok yankı yapan ise juventus ekibinin merih demiral ile takasının gerçekleşmesi istenen edin. Beşiktaş, roma forması giyen dzeko'yu kadrosuna beşiktaş'tan edin dzeko transferinde dev adım!

Besiktas Tertarik Bajak Edin Dzeko Dari As Roma Republika Online
Besiktas Tertarik Bajak Edin Dzeko Dari As Roma Republika Online from static.republika.co.id
Beşiktaş, edin dzeko'nun menajeriyle temaslara başladı. Beşiktaş bu noktada 'kiralama' formülüyle boşnak santrforu kadrosuna katmak için bastırıyor. Beşiktaş, roma forması giyen dzeko'yu kadrosuna beşiktaş'tan edin dzeko transferinde dev adım! Herkese selam ben ahmet suçatı bugünkü videomuzda beşiktaş ın transfer haberleri ni , transfer haberleri 2021 derledim. Ara transfer döneminde mario gomez'i çin'e satmaya çok yaklaşan beşiktaş'ın edin dzeko için teklif haberde siyah beyazlı ekibin, bonservisi manchester city'de olan dzeko için 15 artı 5 milyon. Beşiktaş, edin dzeko transferi için ilk görüşmeyi yaptı. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30 dzeko haberi bulunmuştur. Dzeko beşiktaş için bir süredir gündemdeydi.

İtalyan kulübünün bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı dzeko için mali konular masaya yatırıldı.

Beşiktaş'ın, roma forması giyen edin dzeko'ya teklif yaptığı iddia edilirken, teknik drektör jose mourinho golcü oyuncunun takımda kalmasını istedi. Beşiktaş'ta uzun süredir transfer listesinde bulunan edin dzeko için yeni gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ın bu transferde dişli rakipleri bulunuyor. 27 yaşındaki boşnak futbolcunun menajeri i̇rfan recepagiç'e yakın olan türk menajerler. Tecrübeli yıldıza arap ülkelerinden de talipler var. Yönetim, tecrübeli forvetin yıllık maaşı konusunda roma'yla ortak yol bulmak için çalışıyor. Aynı beşiktaş gibi forvet arayan fenerbahçe'nin de dzeko'ya ilgi gösterdiği ancak şu ana kadar bir teklif yapılmadığı öğrenildi. Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak. Beşiktaş, edin dzeko için masaya oturdu roma'nın başına geçen mourinho'nun bosnalı golcüyü geride bıraktığımız sezon roma formasıyla 38 resmi karşılaşmaya çıkan dzeko, 13 gol atarken,5 de. Vincent aboubakar'ın boşluğunu tartışmasız bir golcüyle doldurmak isteyen beşiktaş, romalı edin. Dzeko haber başlıkları altta listelenmiştir. Beşiktaş'ta aboubakar'la yolların resmen ayrılmasının ardından golcü transferi gündemin ilk maddesi haline geldi. Gündem üzerinde en çok yankı yapan ise juventus ekibinin merih demiral ile takasının gerçekleşmesi istenen edin.

Yoğurt olursa… diyerek edin dzeko'ya teklif yaptı… i̇talyan la gazzetta dello sport'a göre edin dzeko'nun geleceğini anlamak için önümüzdeki birkaç gün belirleyici olacak dzeko. Dzeko haber başlıkları altta listelenmiştir.

Posting Komentar

0 Komentar